Certificari:
Medalii
Trofee
Produse
Jachete femei
Paltoane femei
Impermeabile femei
Sacouri femei
Schimba in RO Schimba in EN
Despre noi
 Societatea comercială STEILMANN MODEXIM S.A. a fost înfiinţată în anul 1992. Obiectul de activitate al societatii este este unul complex, in principal axat pe prelucrarea de confectii textile pentru femei, in lohn.

Cifra de afaceri de peste 4.500.000 ron, este generata de productia de confectii de dama, confectie grea, parti de sus.

Firma detine în proprietate un spaţiu de lucru (birouri, spaţiu de producţie, spatii de depozitare) pe suprafata unui etaj dintr-o cladire cu 6 etaje amenajata cu instalatii specifice tehnologiei de confectii textile.

  •           Procesul tehnologic se desfasoara in 7 benzi de confectionat asigurandu-se trasee minime pentru circulatia materialelor,semifabricatelor si produselor finite
  •           operatiile de tipare,croire se realizeaza in cadrul unei sali de croit situate in aceeasi incinta
  •          proportional cu volumul activitatii exista angajati mecanici,normatori, modelieri
  •         proportional personal de contabilitate,inspector personal

Firma are in portofoliu clienti externi in proportie de 98,75%.

Firma are în structura organizatorică 240 persoane, din care personal direct productiv in proportie de 70%, personal calificat tanar cu o medie de varsta de 35 ani.

Personalul necesar este selectionat din scolile de profil din Craiova,dimensionarea acestuia facindu-se in functie de complexitatea tehnica si tehnologia procesului de productie cit si de activitatile functionale si indirect productive care se realizeaza in societate